Нектес хунд и эген болиг

Анн-Лизе Экеберг (54 года) была первым, кто справился с полетом, и скакал etter planen overta neste uke.

– Jeg lette selvfølgelig etter leilighet med lov til å ha Hund, sier hun til Dagbladet.

Dagbladet har sett salgsannonsen for leiligheten på Finn, hvor det blant annet står «Husdyrtillatt».

«HUSDYR TILLATT»: Det sto tydelig i annonsen at det vartilatt med husdyr. Фото: Skjermdump
Ви мер

I ekstase over at boligdrømmen endelig var oppfylt, hentet hun ofte fram prospektet.

– Jeg satt og bladde i Det, så på bildene og gleda meg.

Helt til hun kom til styrets vedtekter for boretslaget, som forbyr dyrehold.

Ромерикес Блад omtalte saken først.

Меклер-таббе

Ansvarlig mekler Ларс Кристиан Хольм и Eiendomsmegler 1 scriver семя Dagbladet и хан ikke хар флер kommentarer rundt Saken, og henviser видере до hovedkontoret. Til Romerikes Blad sier han at han er lei seg for at situasjonen har blitt slik, og innrømmer at Finn-annonsen er misvisende på grunn av en feil han gjorde i publiseringen.

– Det er en avhukingsdel Når du skal publisere en boligannonse på Finn. Det er veldig mange punkter, og antakeligvis har jeg huket av ved en feil, sier han til avisa.

Посмотрите, как работает охотник и финн-аннонсен, и проспект.

Kvalitetssjef i Eiendomsmegler 1, Line Rollve Røstad, sier til Dagbladet и hun ikke ønsker å kommentere en pågående sak.

Фикк авслаг

Ekeberg sendte en skriftlig søknad til styret, omtillatelse til hundehold. Корт tid etter kom avslaget.

Les hva styret begrunner avslaget med lenger nede i saten.

– Det var helt grusomt da jeg fikk avslaget. Jeg сумма МЭГ Noen Dager ОГ ТОК контакт мед адвокат, мужчины дет костер naturligvis å Gå видере мед Сакен.

Tidligere skal hun ha slitt mye med angst og depresjoner. Etter at hun fikk Tinka skal Problemene ha minsket betraktelig.

Диалог Энскера

Neste uke for hun nøklene til boligen sin, og flyttebilen er bestilt.

– Jeg har ikke noe annet sted å bo – leiligheten jeg bor i nå er sagt opp, sier hun.

Ifølge Ekeberg эр hun villig сезам å kjøpe ан холдресс сезам hunden, sånn at den røyter minst mulig я Fellesgangene. At hun tar ekstra ansvar for vask i fedlesområdene er også noe hun foreslo for styret.

– Jeg ønsker в диалоге со стилем. At vi kan sette oss ned og prøve å finne en løsning som gagner alle. Jeg vil bare ha det fredelig og godt, og føle meg velkommen, sier hun.

Dagbladet хар sett Ekebergs legeerklæring, hvor legen blant annet skriver at hunden er hennes hjelpemiddel på lik linje som en слепой мед forererhund.

ВАЛЬНЕСФЬОРД: Svenske Pelle Ramstedt forsvant Ned i en issprekk da han og en kamerat var på søndagstur til Nordre Nattmålstuva i Valnesfjord. Видео: Пелле Рамстед
Ви мер

Финнес разлучил меня с любимым

Андерс Лейснер, адвокат и лидер, выступающий за medlemsrådgivning i Huseiernes Landsforbund, предсказатель в Boretslagsloven åpner for at man som huseier kan ha dyr ved gode grrunner, til tross for Boretslagets forbud. En legeerklæring på dyrehold эр и др slikt eksempel, påpeker хан.

Advokaten understreker at man ikke kan se den minste ulempe for andre som nok til å hindr dyrehold.

VILLE VÆRT FORSIKTIG: Advokat i Huseierne, Anders Leisner, ville vært forsiktig med å overprøve legeerklæring på hundehold, sier han.  Фото: Huseiernes Landsforbund

VILLE VÆRT FORSIKTIG: Advokat i Huseierne, Anders Leisner, ville vært forsiktig med å overprøve legeerklæring på hundehold, sier han. Фото: Huseiernes Landsforbund
Ви мер

– Det må være en påviselig ulempe. Hvis jeg bor i et Boretslag или er allergisk mot hund plager det meg ikke at noen i nabooppgangen har hund. Я дет JEG Går ут Døra risikerer JEG å Møte Hunder Uansett. Men hvis naboen er hyperallergiker og ikke kan gå ut av oppgangen sin hver dag uten å bli syk vil detstille seg annerledes.

Borettslaget må altså kunne dokumentere и det vil bli et проблема.

– Jeg synes at hennes behov virker sterkt nok til at unntaket kan brukes, legger han til.

Dette forklarer styret

I styrets avslag skriver Ole-Petter Karlsen at de har gått gjennom søknaden, og i den forbindelse snakket om Problemer Relationrt til dyrehold tidligere. Karlsen er oppført som styremedlem i Brønnøysundregistrene, men omtaler seg selv som styreleder i dialogen med Ekeberg.

Borettslaget skal hatillatt innekatt ved et par tilfeller, med forbehold om at de ikke «under noen omstendigheter» Skulle befinne seg på Fellesområdene. Det har vært begrunnet med flere høyallergiske beboere, som ifølge Karlsen har bosatt seg iboretslaget nettopp på grunn av forbudet.

Som en følge av mislighold av avtalen способный katteeiere nødt til å kvitte seg med kattene, opplyser Karlsen я avslaget. Посмотреть бегуннер хана avslaget med følgende:

Сом Prinsipp og reglectle Har Borettslaget Hatt Fortbud Mot Drirehold, Allergikere Har Flyttet Dit Spesifikt På Grunn AV Forbudet, Hensynet Til Eksisterende Beboere Veier Tilfredsstiller Ikke støykrav og og og Forplanterer SEG TIL ALLE ANTRE LEILIGHTER, DET ER ALLEREDE ET, MED STØYKLAGER fra beboere med barn, og det er ikke egen inn-eller utgang til boenhetene, noe som igjen vil føre til umiddelbar fare for høyallergikere.

Karlsen skriver også at styret er klar over at lovverket tilsier at i spesielle tilfeller kan hundehold aksepteres, men at de på bakgrunn av nevnte arguments ikke kan akseptere søknaden.

På spørsmål fra Dagbladet henviser Karlsen til mekler, og skriver i en e-post at «styret mener at man ikke kan forvente at eksisterende beboere skal flytte fordi en ny eier har fått feilaktig ‘aksept’ for dyrehold av en mekler, for å begrense plagene av sine allergier».

Посмотрите, как вы смотрите и держите его в руках в средствах массовой информации.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.