Парикмахер Джон Беренс для 8 ton opgelicht: cel voor financieel советник

Финансовый консультант парикмахера Джон Беренс в Тилбурге получил зарплату в размере 810 000 евро. Hij gebruikte het geld om zijn schulden af ​​te lossen en een luxe leven te leiden. Volgens de rechtbank in Breda bracht Hij Hiermee het bedrijf van Beerens aan de rand van de afgrond en ging de bekende kapper er ook geestelijk aan onderdoor. Де финансовый советник kreeg 20 maanden celstraf en hij mag zich vijf jaar lang niet встретил financiële zaken bezighuden.

Надат Беренс имел ontdekt dat zijn financieel medewerker zichzelf een keer te veel salaris has laten uitbetalen, mocht hij alleen nog betalingen klaarzetten. Toch wist de Tilburger in het anderhalf jaar daarop volgde zijn werkgever op slinkse wijze op te lichten voor ruim 650.000 евро. De burgerlijke rechter oordeelde vorig Jaar аль дат де человек он общая бедраг moet terugbetalen.

Базовая школа opgelicht
De rechter heeft ook обширная база DAT de Tilburger ‘t Schrijverke в Goirle voor ruim 12.000 евро Heeft opgelicht. Hij was er toen penningmeester van de medezeggenschapsraad.

Бидж-де-базовая школа в Гойрле ging de man zijn boekje te buiten tussen maart 2016 en oktober 2017. Niet lang daarna begon hij bij webshopondernemer John Beerens. Hier verduisterde hij volgens de rechtbank in drie maanden tijd meer dan 160.000 евро. В общей сложности zou hij Beerens voor 810.000 евро оплачен. Ван он гельд kocht де voormalig контроллера een aantal huizen. Bij het verbouwen en inrichten hiervan kon hij het gestolen geld witwassen. Ook losse hij встретил het geld zijn schulden af.

Man maakte misbruik van vertrouwen
De rechtbank rekent het de man zwaar aan dat hij alleen maar bezig был встречен zijn eigen financiële belang. Strafverzwarend был датирован Tilburger keer op keer opnieuw мошенничеством pleegde, waarbij het ging om hoge bedragen. Hij maakte misbruik ван гет vertrouwen дат де slachtoffers в подол stelden.

Де офицер ван Джастити имел dezelfde celstraf geëist, maar vond verder dat de man ‘slechts’ twee jaar lang geen beroep mag uitoefenen waarin hij zich bezighudt met financiële zaken. Dat является сухим Jaar korter дан де rechter heeft opgelegd. De Tilburger kreeg ook tien maanden voorwaardelijke celstraf die hij moet uitzitten als hij binnen twee Jaar opnieuw in de fout gaat.

ЛИС ООК: Werknemer licht парикмахер Джон Беренс op: 20 maanden cel geëist

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.