– Vi er klare – В.Г.

EN GYLLEN METER: Raymond Johansen sier han er рад за at «meteren» skal bort snart. Ее мед и uvisst antall сантиметр mello hendene.

Snart кан «метрен» в истории. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han er рад за дет – og at sykefraværet nå er et større Problem enn Pandemien.

Издатель:

– Vi er klare, og våre folk jobber knallhardt. Den store utfordringen er sykefraværet, sier Raymond Johansen (Ap), byrådsleder i Oslo.

Regjeringen planlegger for en ny pressekonferanse om gjenåpning allerede i slutten av denne uken, ifølge VG опплиснингер. Tiltakene som gjelder i dag er blant annet «meteren» og munnbindpåbud.

– Børmeteren bort nå?

– Jeg er veldig рад за ат детер эр варслет ат метрен скаль форсвинне раскт, сьер Йохансен тиль ВГ.

På spørsmål om Meteren Bør Bort Allerede Denne Uken, svarer han:

– Jeg er i hvert fall veldig klar for å høre det. Vi for vente og se og krysse fingrene. Jeg tror folk er klare для Siste gjenåpning.

Bla for å se flere bilder fra da Johansens feiret forrige gjenåpning:

Utfordrende sykefravær

– Når bør gjenåpningen skje?

– Det er holdigvis varslet at det kommer noe snart. Vi er i en annen situasjon, og ser ikke lenger ut på en stengt by. Det er noen få tiltak igjen, men nå er sykefravær en større utfordring enn pandemien, sier Johansen.

Oslo kommune skal lerere tjenester som i normalsituasjon, men at det er krevende.

– Vi er midt i en gigantisk smittebølge. Det går bare bra fordi tusenvis av mennesker står på hver eneste dag for å levele viktige tjenester folk i Oslo bruker.

– Sykefraværet er svært høyt og kommer til å være det en liten stund til. Мужчины ви хар контрол.

CORONALEI: – Vi er klare for den siste gjenåpningen, og folk trenger å leve igjen, sier Raymond Johansen.

Papirsøppelet kan bli liggende

Det kan påvirke noen av tjenestene fra Oslo kommune:

– Vi må kanskje tåle at papirsøppelet blir liggende lengre enn matsøppelet. Noen tjenester blir kanskje litt annerledes, men våre folk sørger for å Prioritere Det viktigste først. Vi хар hentet гостиница студента сезам jobbe på sykehjem ог pårørende bidrar. Jeg er dypt imponert over innsatsen som legges ned i alle ledd, sier Johansen.

– Det har gradvis gått den veien at samfunnet har trukket seg tilbake, og individet har tatt mer ansvar selv. Det gjelder i realiteten для karantene og isolasjon.

Fikk du med степень? FHI попробуй и поищи через письма

– Скал та хенсын

Johansen sier det er positivt at antallet isolasjonsdager er redusert fra seks til fire.

– Ikke minst sett opp mot utfordringene med sykefravær. Det er en utfordring at mange mennesker som er friske er hjemme, mens vi er i en situasjon der sykefraværet legger press på tjenestene.

Det haster mer å fjernemeteren enn munnbindpåbudet, mener byrådslederen.

– Jeg tror ikke så mange opplever munnbind som så inngripende.

Хан Understreker на når vi skal leve normalt, så kan det likevel være annerledes enn for pandemien.

– Mange vil kvie seg для тренселя. Vi skal ta hensyn til en del fortsatt vil være litt engstelige. Mange vil se på munnbind som en ekstra liten beskyttelse. Jeg synes det å та векк метрен эр viktigere.

ПАНДЕМИКАМЕРАТЕР: Раймонд Йохансен хар блитт ан av de tydeligste corona-politikerne de siste to årene. Ingvild Kjerkol fikk pandemien i fanget da hun ble helseminister i fjor høst. Ее feirer де skjenkestoppens fallitt på byen.

– Фолк хар блитт флинке

Byrådslederen ber Oslofolk ta byen i bruk:

– Det er lov å treffe venner, spise og drikke, trene sammen og barn kan ha bursdagsselskap. Jeg oppfordrer народных до фактического уровня. Vi må våge å ta livene våre tilbake, для Det kommer ikke av seg selv, sier han.

– Men nå er detmeteren som må bort først og som er viktigst?

– Jeg tror det er vanskelig å forsvare at den ikke skal bort. Для примера ресторатора, дер Det ikke эр бордсерверинг ог фольклор рундт. Det er nok mange som oppfatter det som komplisert. Jeg er veldig рад за at det er varslet at den vil forsvinne snart, sier Johansen og legger til:

– Folk har blitt flinke, og vi må haillit tilit at folk er fornuftige. Alle kommer ikke сезам å være oppi ansiktet сезам народный hele tiden, чесотка виль være forsiktige.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.